Skip to main content
Belastingadvies

Belastingadvies

Belastingadvies

Ondernemers zijn druk in hun zaak. Regelmatig lopen ze tegen een fiscaal, juridisch of financieel vraagstuk aan dat hen min of meer belemmert in het zakendoen. Het houdt hen, en soms ook hun levenspartner, bezig en vraagt dus om een oplossing.

Goed contact met een ervaren adviseur zorgt voor rust en ruimte om te ondernemen. Daarom heeft Kooy ‘Ondernemers adviseren’ als motto. We maken het ook waar, getuige onze vele zakelijke relaties.

Onze ervaring is dat ondernemers vaak vragen hebben rond de relatie tussen onderneming of BV en privé. De ondernemer wil de fiscale en financiële mogelijkheden optimaal benutten. We adviseren dagelijks rond deze vraagstukken. Daarbij zetten we uiteraard onze ervaring en vaktechniek in, maar het psychologische aspect speelt ook een grote rol. Wij begrijpen dat een fiscaal optimale oplossing mede wordt bepaald door de persoon van de ondernemer en zijn levenspartner.

Welke vraagstukken komt u als ondernemer zoal tegen?

Belastingadvies ondernemer

Welke vraagstukken komt u als BV-ondernemer zoal tegen?

Belastingadvies DGA

Als u vermoedt dat de WOZ-waarde van uw woning of ander pand te hoog is, kunt u via onderstaande link uw WOZ-waarde laten controleren. Wij werken samen met Previcus Vastgoed, welke op basis van no cure no pay bezwaar kan maken tegen de hoogte van de WOZ-waarde van uw pand.

WOZ-waarde laten controleren

Wilt u kennismaken met een van de belastingadviseurs van Kooy?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bel +31 (0)78 – 673 18 88 en vraag naar Kees of Sander.