Over ons

Kwaliteit

Ondernemers stellen veel vertrouwen in hun accountant en belastingadviseur. Daarom is het voor u , maar zeker ook voor ons, van cruciaal belang om onze kwaliteit te borgen. Door lidmaatschappen van beroepsorganisaties en samenwerking met specialisten garanderen we kwaliteit.


Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Deze organisatie stelt eisen aan de kantoororganisatie en praktijkvoering. Ook gelden er voorschriften voor onder meer permanente educatie. Accountants vallen onder de beroepsregels en het tuchtrecht van de NBA.

 


Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Zij kunnen bij het RB terecht voor vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Register Belastingadviseurs vallen onder de beroepsregels en het tuchtrecht van het RB. Kooy is een erkend RB-kantoor.

 


Fiscount

Bij Fiscount werken vakspecialisten, gespecialiseerd in de diverse belastingsoorten, accountancy, pensioen, arbeids- en bedrijfsrecht, bedrijfswaardering, financiële planning en subsidie. Zij behandelen voor accountantskantoren in het hele land de bijzondere situaties. Fiscount verzorgt daarnaast voor accountants en belastingadviseurs specialistische cursussen en periodieke bijpraatsessies over fiscale en juridische onderwerpen.

 

 

 

 

Wilt u kennismaken met Kooy?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bel +31 (0)78 - 673 18 88  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..